Stevens Inn din Carlsbad Caverns National Park

South Canal, 1829

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Steven's Inn.

Detalii cazare

Cuibărit la 5000 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Principalele zone de distracție se află la 6400 kilometru(i) de hotel. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 7000 kilometru(i) de proprietate. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la 5000 kilometru(i) de proprietate. Călătorii vor găsi aeroportul la 26000 kilometru(i). Această reşedinţă dispune de 223 dormitoare confortabile. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această proprietate a fost renovată integral în anul 2013. Călătorii pot profita de conexiunea Wi-Fi în spaţiile publice ale Stevens Inn a Howard Johnson by Wyndham. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Stevens Inn a Howard Johnson by Wyndham nu oferă paturi suplimentare la cerere. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de parcare. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Salonul de luat masa îi invită pe toți cei care stau în această unitate de cazare să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Stevens Inn A Howard Johnson By Wyndham 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Carlsbad Caverns National Park?

1. Carlsbad (Carlsbad, Statele Unite ale Americii / SUA)

6 km

2. Artesia (Artesia, Statele Unite ale Americii / SUA)

54 km

3. Lea County (Hobbs, Statele Unite ale Americii / SUA)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp