Stay With Nimman Hotel By Jl Series din Chiang Mai

8/8 Siri Mangkalajarn Road

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Stay With Nimman Hotel By Jl Series.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este localizat în Chiang Mai City. Poziționat la 1. 3 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Există stații de transport în comun la 3. 0 kilometru(i) distanță. Clienții vor găsi aeroportul la 3. 4 kilometru(i). Stay with Nimman Hotel by JL Series dispune de un total de 130 camere de oaspeţi. Stay with Nimman Hotel by JL Series a fost clădit în anul 2017. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Stay with Nimman Hotel by JL Series nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare la Stay with Nimman Hotel by JL Series. Vizitatorii pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. Călătorii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. Oaspeţii vor putea să guste o gamă variată de specialităţi culinare atrăgătoare, care vin în întâmpinarea nevoilor fiecărui tip de călător. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la acest hotel care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor pentru confortul acestora. Unele dintre aceste servicii ale Stay with Nimman Hotel by JL Series pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Stay With Nimman Hotel By Jl Series 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Chiang Mai?

1. Chiang Mai Intl (Chiang Mai, Thailanda)

3 km

2. Lampang (Lampang, Thailanda)

80 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp