Stay Hotel Bkk din Bangkok

45 Ratchadapisek 17, Dindaeng, Bangkok Thailand, 45

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Stay Hotel Bkk.

Detalii cazare

Călătorii vor găsi principalele zone de distracție la 3. 5 kilometru(i) distanță. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Călătorii vor găsi aeroportul la 22 metri. Această unitate de cazare dispune de 134 dormitoare confortabile. Hotelul a fost construit în anul 2017. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare. Stay Hotel BKK oferă un serviciu de transfer la aeroport. Vizitatorii vor aprecia opţiunile de luat masa disponibile în această unitate de cazare. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Oferta culinară a proprietăţii are reputaţia de a se bucura de o bucătărie excelentă şi de un serviciu de primă clasă. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Stay Hotel Bkk 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bangkok?

1. Don Mueang Intl (Bangkok, Thailanda)

15 km

2. Suvarnabhumi Intl (Bangkok, Thailanda)

22 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp