Stay Central din Edinburgh

TripAdvisor, nota 4.5

139 Cowgate, Edinburgh

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Stay Central.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în Edinburgh. Cuibărită la doar câțiva pași de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2. 5 kilometru(i) de hotel. Unitatea de cazare se află la 8. 5 kilometru(i) de pârtii. Unitatea de cazare este la 1. 6 kilometru(i) de principalele stații de transport public. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 500 metri. Stay Central Hotel dispune de un total de 37 camere. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de conexiunea Wi-Fi în spaţiile publice ale Stay Central Hotel. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Stay Central Hotel este loial practicilor durabile ecologice. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Stay Central Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Edinburgh?

1. Edinburg (Edinburgh, Marea Britanie)

10 km

2. Airport (Dundee, Marea Britanie)

56 km

3. Glasgow Intl (Glasgow, Marea Britanie)

77 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp