Starling Geneva Hotel And Conf Center din Geneva

34 ROUTE FRANCOIS-PEYROT, 34

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Starling Geneva Hotel And Conf Center.

Detalii cazare

Situată la 4. 3 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Principalele zone de distracție se află în apropiere de proprietate. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 5. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Proprietatea oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 1. 6 kilometru(i). Acest hotel dispune de 496 dormitoare. Hilton Geneva Hotel & Conference Centre s-a bucurat de renovare în anul 2013. Unitatea de cazare oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullExistă o parcare la Hilton Geneva Hotel & Conference Centre. Această proprietate durabilă ecologic a obţinut certificarea . Oaspeţii care stau la Hilton Geneva Hotel & Conference Centre pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Oaspeţii pot alege să se răsfeţe la facilităţile de întreţinere disponibile în reşedinţă. Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această proprietate, ideală pentru călătoriile de afaceri. Această proprietate se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Iubitorii de gastronomie vor aprecia opţiunile culinare pline de rafinament, menite să satisfacă gusturile tuturor celor care stau în această unitate de cazare. Hilton Geneva Hotel & Conference Centre poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hilton Geneva Hotel&Conference Centre 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Geneva?

1. Geneva International (Geneva, Elvetia)

1 km

2. Meythet (Annecy, Franta)

33 km

3. Megeve (Megeve, Franta)

61 km

4. Chambery Aix Les Bains (Chambery / Aix-Les-Bains, Franta)

68 km

5. Sion (Sion, Elvetia)

93 km

6. Saint Exupery (Lyon, Franta)

98 km

7. Meribel (Meribel, Franta)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%