Starfish Varadero-All Inclusive din Varadero

CARRETERA LAS MORLAS KM 14 MATANZAS, SN

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Starfish Varadero-All Inclusive.

Detalii cazare

Călătorii vor găsi aeroportul la 32. 2 kilometru(i). Un total de 411 unități de cazare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Această proprietate a fost recondiţionată în anul 2010. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă în spaţiile publice. Starfish Varadero - All Inclusive oferă servicii de recepţie 24h din 24h. La Starfish Varadero - All Inclusive spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Starfish Varadero - All Inclusive furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Starfish Varadero - All Inclusive este loial practicilor durabile ecologice. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. Reşedinţa oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor. O gamă largă de activităţi de interior şi exterior sunt disponibile la această reşedinţă. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Starfish Varadero-All Inclusive 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt conditiile de intrare in Cuba?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !