Stanhope Hotel Brussels By Thon Hotels din Bruxelles

Rue du Commerce, 9

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Stanhope Hotel Brussels By Thon Hotels.

Detalii cazare

Amplasat în Bruxelles, acest hotel impresionant se bucură de o locaţie de invidiat între Palatul Regal şi Parlamentul European. Faimoasa Grand-Place, precum şi Place du Grand Sablon şi Place du Petit Sablon se află la câţiva paşi de hotel, iar renumitul Avenue Louise, care oferă o abundenţă de buticuri rafinate şi locuri de cumpărături este, de asemenea, situată în imediata apropiere. Cele mai apropiate legături către transportul public, inclusiv staţia de metrou Porte de Namir şi Trone, se află la câţiva paşi distanţă. Acest hotel opulent dispune de camere şi apartamente elegante, fiecare dintre ele fiind dotată cu o baie de marmură şi facilităţi ultramoderne. Vizitatorii îşi pot răsfăţa palatele cu mâncăruri delicioase, servite la restaurantul plin de farmec din incinta hotelului. Oaspeţii mai activi se pot revigora la centrul de fitness, iar cei care tânjesc după relaxare se pot destinde la centrul spa al hotelului. După o zi lungă, oaspeţii se pot delecta cu o băutură în atmosferă informală a barului primitor.

Nume cazare de la furnizor: Stanhope Hotel Brussels By Thon Hotels 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bruxelles?

1. Brussels Airport (Bruxelles, Belgia)

10 km

2. International (Antwerp, Belgia)

38 km

3. Brussels S Charleroi (Bruxelles, Belgia)

42 km

4. Airport (Liege, Belgia)

79 km

5. Wevelgem (Kortrijk, Belgia)

80 km

6. Lesquin (Lille, Franta)

93 km

7. Eindhoven (Eindhoven, Olanda)

98 km

8. Maastricht (Maastricht, Olanda)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Belgia?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!