Stage 12 Hotel By Penz din Innsbruck

MARIA THERESIEN STRASSE, 12

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Stage 12 Hotel By Penz.

Detalii cazare

Deschis de la sfarșitul anului 2017, intr-o zonă foarte centrală din Innsbruck, la 300 de metri de Acoperișul de Aur, STAGE 12 Hotel by Penz este un hotel elegant, cu centru spa și centru de fitness. Hotelul are terasă și vedere la munte, iar oaspeții se pot bucura de un cocktail la barul modern. Accesul WiFi este gratuit.

Camerele sunt situate intr-o clădire nouă și o clădire istorică, fiind dotate cu aer condiționat și TV cu ecran plat. Unele camere au zonă de relaxare. Oaspetii au la dispozitie un fierbător electric. Toate camerele au baie privată. Sunt disponibile articole de toaletă gratuite si uscător de păr.

Micul dejun bogat tip bufet include o gamă largă de produse regionale. Centrul spa are saună, baie de aburi și zonă de fitness.

In vecinătatea hotelului se află toate punctele de interes importante, precum Muzeul de Stat din Tirol - Ferdinandeum, Palatul Imperial, Guvernul Federal, Spitalul Universitar și Centrul de Congrese. Messe Innsbruck este la 14 minute de mers pe jos.

Aeroportul Innsbruck se află la 4 km de proprietate, iar gara principală din Innsbruck este la 1 km.

Nume cazare de la furnizor: Stage 12 Hotel By Penz 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Innsbruck 2024?

Obiective turistice Innsbruck

Regiunea Tirol

Lacul Achensee & imprejurimile

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Innsbruck?

1. Innsbruck (Innsbruck, Austria)

3 km

2. Dolomiti (Bolzano Bozen, Italia)

88 km

3. Oberpfaffenhofen (Oberpfaffenhofen, Germania)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !