Springhill Suites Jacksonville Airport din Jacksonville

13550 AIRPORT COURT

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Springhill Suites Jacksonville Airport.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se găsește în Jacksonville Intl Airport. Situată la 19 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Principalele zone de distracție se află în apropiere de unitatea de cazare. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 12 metru(i) de hotel. La 247 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 41 metri de hotel. Oaspeții vor găsi aeroportul la doar câțiva pași distanță. Un total de 104 camere de oaspeți sunt disponibile în incintă. Cei care stau în această clădire pot profita de conexiunea Wi-Fi în spaţiile publice ale Springhill Suites Jacksonville Airport. Clienţii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Unitatea de cazare dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Unele dintre aceste servicii ale Springhill Suites Jacksonville Airport pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Springhill Suites Jacksonville Airport 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Jacksonville?

1. Jacksonville Intl (Jacksonville, Statele Unite ale Americii / SUA)

2 km

2. Craig Mncpl (Jacksonville, Statele Unite ale Americii / SUA)

20 km

3. Saint Augustine (Saint Augustine, Statele Unite ale Americii / SUA)

64 km

4. Mckinnon (Brunswick, Statele Unite ale Americii / SUA)

78 km

5. Glynco Jetport (Brunswick, Statele Unite ale Americii / SUA)

87 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !