Speke Resort Munyonyo din Kampala

Munyonyo Road P.O. Box 446

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Speke Resort Munyonyo.

Detalii cazare

Speke Resort Munyonyo este convenabil amplasat în zona populară Makindye. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, magazin cadouri/suveniruri. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, baie suplimentară, toaletă suplimentară, telefon în baie, covoare. Atmosfera pacifică a hotelului se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care sunt ambarcaţiuni, canoe, joc de darts, plajă privată, centru de fitness. Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Kampala, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: Speke Resort Munyonyo.

Nume cazare de la furnizor: Speke Resort Munyonyo 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kampala?

1. Entebbe (Entebbe, Uganda)

29 km

Care sunt conditiile de intrare in Uganda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !