South Pacific Resort Noosa din Sunshine Coast

179 Weyba Road, Noosa Heads, 179

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul South Pacific Resort Noosa.

Detalii cazare

South Pacific Resort Noosa este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Sunshine Coast. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. Depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, facilităţi grătar, restaurant sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă televizor ecran plat, aşternuturi, acces internet (wireless), camere nefumători, aer condiţionat. Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ cadă fierbinte, saună, piscină exterioară, spa, masaj, înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Sunshine Coast, South Pacific Resort Noosa vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: South Pacific Resort Noosa 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sunshine Coast?

1. Noosa (Noosa, Australia)

2 km

2. Tewantin (Tewantin, Australia)

5 km

3. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

22 km

4. Gympie (Gympie, Australia)

38 km

5. Caloundra (Caloundra, Australia)

43 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?