Soft Inn Maceio Ponta Verde din Maceio

Rua Engenheiro Mario de Gusmao, 988

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Soft Inn Maceio Ponta Verde.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este în Maceio. Poziționată la 2. 5 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află la 1. 7 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Proprietatea se află la 300 metri de cea mai apropiată plajă. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 19. 7 kilometru(i). Această unitate de cazare dispune de 249 unităţi de cazare. Această unitate de cazare a fost ridicată în anul 2018. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Acqua Inn Maceio Ponta Verde. Totodată, Acqua Inn Maceio Ponta Verde a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei.

Nume cazare de la furnizor: Acqua Inn Maceio Ponta Verde 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Maceio?

1. Palmares (Maceio, Brazilia)

19 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp