Sofitel Jinan Silver Plaza din Jinan

TripAdvisor, nota 4.5

66 Luoyuan Avenue, Lixia District, Jinan

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sofitel Jinan Silver Plaza.

Detalii cazare

Situată la 8100 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Proprietatea este la 4360 kilometru(i) de principalele stații de transport public. Oaspeții vor găsi aeroportul la 35940 kilometru(i). Un total de 326 camere de oaspeți sunt disponibile pentru confortul acestora. Această reşedinţă s-a bucurat de renovare în anul 2013. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. nullExistă o parcare la Sofitel Jinan Silver Plaza. Oaspeţii sunt bineveniţi la această reşedinţă ecologică. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Călătorii vor aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la Sofitel Jinan Silver Plaza. Sofitel Jinan Silver Plaza poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Sofitel Jinan Silver Plaza 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Jinan?

1. Jinan (Jinan, China)

26 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp