Sls Baha Mar din Nassau

One Baha Mar Boulevard

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sls Baha Mar.

Detalii cazare

Situată la 9. 1 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 800 metru(i) de proprietate. La 400 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Unitatea de cazare se află la 75 metri de cea mai apropiată plajă. Oaspeții vor găsi aeroportul la 8. 0 kilometru(i). Hotelul este la 4. 0 kilometru(i) de port. SLS Baha Mar numără un total de 299 camere. SLS Baha Mar a fost construit în anul 2015. Proprietatea include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeți. Vizitatorii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. nullnullAcesta este un hotel ecologic. Vizitatorii pot apela la serviciul de transfer la aeroport. SLS Baha Mar dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Clienţii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de felurile de mâncare gustoase servite la restaurantul din incintă. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor pentru confortul acestora. Oaspeţii se pot destinde la sfârşitul zilei cu oferta variată de servicii de întreţinere a acestei proprietăţi. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Sls Baha Mar 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Nassau?

1. International (Nassau, Bahamas)

7 km

2. Seaplane Base (Nassau, Bahamas)

10 km

3. Paradise Island (Nassau, Bahamas)

10 km

4. Andros Town (Andros Town, Bahamas)

56 km

5. Chub Cay (Chub Cay, Bahamas)

62 km

6. San Andros (San Andros, Bahamas)

64 km

7. North Eleuthera Intl (North Eleuthera, Bahamas)

84 km

8. Great Harbour (Great Harbour, Bahamas)

86 km

9. Mangrove Cay (Mangrove Cay, Bahamas)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Bahamas?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică