Skuggi Hotel By Keahotels din Reykjavik

Hverfisgata, 103

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Skuggi Hotel By Keahotels.

Detalii cazare

Situată la 800 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Hotelul se află la 3. 0 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Oaspeții vor găsi aeroportul la 38. 0 kilometru(i). Skuggi Hotel by Keahotels dispune de un total de 100 camere. Skuggi Hotel by Keahotels a fost clădit în anul 2015. Skuggi Hotel by Keahotels oferă conexiune Wi-Fi la internet în spaţiile comune. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. La Skuggi Hotel by Keahotels spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Cei care stau în această clădire pot profita de parcare. Totodată, Skuggi Hotel by Keahotels a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Skuggi Hotel By Keahotels 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Reykjavik?

1. Reykjavik Dom (Reykjavik, Islanda)

2 km

2. Keflavik Intl (Reykjavik, Islanda)

39 km

Care sunt conditiile de intrare in Islanda?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp