Skala Hotel din Ios-oras / Chora

TripAdvisor, nota 4.5

Ios Village, Ios

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Skala Hotel.

Detalii cazare

Poziționată la 200 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Resortul se află la 2. 5 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Skala numără un total de 18 camere de oaspeţi. Această proprietate a fost complet recondiţionată în anul 2010. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Aceasta este o reşedinţă ecologică. Călătorii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, călătorii pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Opţiunile de divertisment ale acestei unităţi de cazare au fost gândite pentru a fi pe placul tuturor tipurilor de călători. Skala oferă activităţi sportive şi de petrecere a timpului liber. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Skala 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Ios-oras / Chora?

1. Paros (Parikia / Paros Town, Grecia)

34 km

2. Santorini (Fira / Thira, Grecia)

39 km

3. Apt (Naxos oras/Chora, Grecia)

40 km

4. Mykonos (Mykonos oras, Grecia)

78 km

5. Dimitrios Vikelas (Syros Island, Grecia)

82 km

6. Milos (Milos, Grecia)

89 km

7. Astypalea Island (Astypalea Island, Grecia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Grecia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică