Sejours&Affaires Mirabeau din Aix En Provence

615 AVENUE W.A MOZART 615, 615

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sejours&Affaires Mirabeau.

Detalii cazare

Poziționată la 500 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. La 100 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 24. 6 kilometru(i). Proprietatea este la 23. 0 kilometru(i) de port. Această unitate de cazare dispune de 64 dormitoare. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această unitate de cazare a fost renovată integral în anul 2015. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Recepţia nu este deschisă non-stop. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Séjours & Affaires Aix Mirabeau. Există o parcare. Această reşedinţă este prietenoasă cu mediul. Unele dintre aceste servicii ale Séjours & Affaires Aix Mirabeau pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Sejours&Affaires Aix Mirabeau 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Aix En Provence?

1. Provence (Marsilia, Franta)

19 km

2. Caumont (Avignon, Franta)

60 km

3. Hyeres (Toulon, Franta)

75 km

4. Garons (Nimes, Franta)

85 km

5. La Mole (Saint Tropez, Franta)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp