Silvretta Park-Hotel din Davos

Landstrasse, 190

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Silvretta Park-Hotel.

Detalii cazare

Perfect pentru familii, acest hotel confortabil este localizat în Klosters. Incinta numără 82 unități de cazare primitoare. În plus, la hotel este disponibil accesul Wi-Fi. Recepţia nu este deschisă pe durata întregii zile. Silvretta Park-Hotel furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Aceasta este o unitate de cazare ecologică. Toți cei care stau în această unitate de cazare îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul de aici. null Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Oaspeţii se pot revitaliza după o zi lungă de muncă sau de vizitat oraşul cu o masă delicioasă savurată la una dintre opţiunile culinare ale proprietăţii. Unitatea de cazare oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Silvretta Park-Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Davos?

1. Engadin (St. Moritz, Elvetia)

37 km

2. Airport (Hohenems, Austria)

58 km

3. Saint Gallen-Altenrhein (Altenrhein, Elvetia)

73 km

4. Friedrichshafen (Friedrichshafen, Germania)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?