Silka Far East din Hong Kong

135-143 Castle Peak Road, Tsuen Wan, 135-143

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Silka Far East.

Detalii cazare

Silka Far East Hotel cu cele 3 stele vă oferă confort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Hong Kong. Locul de cazare oferă o gamă largă de facilități pentru a face din sejurul dumneavoastră o experiență plăcută. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, magazin de proximitate, curăţenie zilnică, servicii poştale sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă delecta. Camerele de oaspeți confortabile asigură un bun somn nocturn, iar unele camere oferă televizor ecran plat, covoare, papuci, prosoape, detector fum. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Silka Far East Hotel combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Hong Kong de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Silka Far East Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hong Kong?

1. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

19 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

43 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

60 km

4. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

86 km

5. Huizhou (Huizhou, China)

89 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !