Sierra Nevada Resort&Spa din Mammoth

OLD MAMMOUTH ROAD, 164

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sierra Nevada Resort&Spa.

Detalii cazare

Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3000 kilometru(i) de unitatea de cazare. Unitatea de cazare se află la 3000 kilometru(i) de pârtii. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 16000 kilometru(i). Un total de 148 dormitoare sunt disponibile în incintă. Outbound Mammoth a fost complet renovat în anul 2013. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Toți oaspeții care stau la această proprietate se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Outbound Mammoth nu oferă paturi suplimentare la cerere. Persoanelor mai active le sunt puse la dispoziţie numeroase sporturi şi activităţi. Iubitorii de gastronomie vor aprecia opţiunile culinare pline de rafinament, menite să satisfacă gusturile tuturor celor care stau în această unitate de cazare. Reşedinţa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Outbound Mammoth 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mammoth?

1. Mammoth Lakes (Mammoth Lakes, Statele Unite ale Americii / SUA)

10 km

2. Bishop (Bishop, Statele Unite ale Americii / SUA)

60 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp