Shin Kong Chao Feng Ranch And Resort din Hualien

No.20, Yongfu St

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Shin Kong Chao Feng Ranch And Resort.

Detalii cazare

Shin Kong Chao Feng Ranch and Resort este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Hualien. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Shin Kong Chao Feng Ranch and Resort. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare prosoape, rack pentru haine, papuci, televizor ecran plat, aşternuturi. Accesul la baie termală, piscină exterioară, spa, masaj, grădină hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Hualien este un motiv întemeiat de ce să alegeți Shin Kong Chao Feng Ranch and Resort pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: Shin Kong Chao Feng Ranch And Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hualien?

1. Hualien (Hualien, Taiwan)

29 km

2. Ching Chuan Kang Apt (Taichung, Taiwan)

99 km

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică