Sheraton Tucuman Hotel din Tucuman

TripAdvisor, nota 4.5

Av. Soldati y Calle Haití, Tucuman

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sheraton Tucuman Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat este situat în Tucuman. Cuibărită la 700 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Un total de 124 camere de oaspeţi sunt disponibile la Sheraton Tucuman Hotel pentru confortul oaspeţilor. Această proprietate a fost ridicată în anul 2013. Unitatea de cazare oferă în spaţiile comune conexiune Wi-Fi la internet. Clienţii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Cei care stau în această clădire se pot destinde şi refugia de rutina de zi cu zi în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. Oaspeţii pot profita de serviciul de catering oferit de proprietate. Hotelul oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Toți oaspeții care stau la această proprietate îşi vor umple ziua de energie cu mâncărurile delicioase servite la Sheraton Tucuman Hotel. Reşedinţa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Sheraton Tucuman Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tucuman?

1. Benj Matienzo (Tucuman, Argentina)

8 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !