Sheraton Qiandao Lake Resort din Hangzhou

Xin An N Road, Qiandao Lake, Qiandao, Chun An, Hangzhou

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sheraton Qiandao Lake Resort.

Detalii cazare

Incinta numără 249 camere primitoare. Călătorii se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale hotelului. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Sheraton Qiandao Lake Resort dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Există o parcare. Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, oaspeţii pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Unitatea de cazare oferă un program de divertisment şi activităţi de petrecere a timpului liber pentru un plus de comoditate la îndemâna oaspeţilor. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Sheraton Qiandao Lake Resort 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hangzhou?

1. Juzhou (Juzhou, China)

71 km

2. Tunxi (Tunxi, China)

76 km

3. Yiwu (Yiwu, China)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică