Shenzhenair International Hotel din Shenzhen

No 6035 Shennan Road, Shenzhen

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Shenzhenair International Hotel.

Detalii cazare

Opriți-vă la Shenzhenair International Hotel să descoperiți minunile din Shenzhen. Locul de cazare oferă o gamă largă de facilități pentru a face din sejurul dumneavoastră o experiență plăcută. Toate facilitățile necesare, inclusiv 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, facilităţi pentru turişti cu handicap, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, sunt la îndemână. Televizor ecran plat, produse curăţare, rack pentru haine, aşternuturi, vestiar pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Bucurați-vă de centru de fitness, saună, piscină interioară, masaj, baie cu aburi, înainte de a vă retrage în camera dumneavoastră pentru o binemeritată odihnă. Pentru servicii de încredere și staff profesionist, Shenzhenair International Hotel se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Nume cazare de la furnizor: Shenzhenair International Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shenzhen?

1. Shenzhen (Shenzhen, China)

30 km

2. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

30 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

68 km

4. Huizhou (Huizhou, China)

76 km

5. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp