Shangri-La Hotel Kuala Lumpur din Kuala Lumpur

JALAN SULTAN ISMAIL, 11

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Shangri-La Hotel Kuala Lumpur.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat este localizat în Kuala Lumpur. Cuibărită la 2. 4 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2. 0 kilometru(i) de proprietate. Oaspeții vor găsi numeroase stații de transport public la o distanță de 2. 2 kilometru(i). Călătorii vor găsi aeroportul la 2. 4 kilometru(i). Proprietatea se află la 1000 metri de mers pe jos de port. Un total de 662 dormitoare sunt disponibile în incintă. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această proprietate a fost renovată integral în anul 2009. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Călătorii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. nullExistă o parcare la Shangri-La Kuala Lumpur. Această reşedinţă este loială practicilor ecologice. Există un serviciu de transfer la aeroport extrem de convenabil pus la dispoziţie de unitate de cazare. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această reşedinţă, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Reşedinţa oferă servicii de întreţinere şi relaxare. Acest hotel se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Clienţii se pot bucura de felurile de mâncare gustoase servite la restaurantul proprietăţii. Shangri-La Kuala Lumpur poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Shangri-La Kuala Lumpur 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kuala Lumpur?

1. Sultan Abdul Aziz Shah (Kuala Lumpur, Malaezia)

15 km

2. Genting (Genting, Malaezia)

27 km

3. Klia (Kuala Lumpur, Malaezia)

43 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !