Shangri-La Hotel Hangzhou din Hangzhou

TripAdvisor, nota 4.0

78 Beishan Road, Hangzhou

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Shangri-La Hotel Hangzhou.

Detalii cazare

Poziționată la 3500 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 25000 kilometru(i) de hotel. Hotelul este aproape de principalele conexiuni de transport public ale orașului. Un total de 382 camere de oaspeţi sunt disponibile la Shangri-la Hangzhou pentru confortul oaspeţilor. Shangri-la Hangzhou s-a bucurat de renovare în anul 2009. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Vizitatorii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această proprietate durabilă ecologic a obţinut certificarea . null Shangri-la Hangzhou oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca oaspeţii să se poată revigora fizic şi psihic. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. Cei care stau în această clădire se vor răsfăţa cu mâncărurile gustoase oferite de Shangri-la Hangzhou. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Shangri-La Hangzhou 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hangzhou?

1. Hangzhou (Hangzhou, China)

28 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică