Shangri-La Dalian din Dalian

66 RENMIN ROAD

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Shangri-La Dalian.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat, perfect ca destinație de familie, este situat în Zhongshan. Incinta numără 563 dormitoare primitoare. Clienţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Shangri-la DaLian. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Shangri-la DaLian este loial practicilor durabile ecologice. null Cei care stau în această clădire pot aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite aici. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Locurile de luat masa ale proprietăţii servesc o selecţie de mâncăruri şi băuturi pline de savoare. Oferta variată de divertisment oferită la Shangri-la DaLian asigură faptul că oaspeţii săi se vor bucura din plin de şedere. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Shangri-La Dalian 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Dalian?

1. Dalian (Dalian, China)

10 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !