Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie din Berlin

HEDEMANNSTRASSE 11-12, 11-12

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se află în Kreuzberg. Situat la 100 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 400 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 13. 1 kilometru(i). Un total de 112 camere sunt disponibile la Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie pentru confortul oaspeţilor. Acest hotel a fost ridicat în anul 1885. Proprietatea include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camere. Cei care stau în această clădire pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Din nefericire, nu există camere în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. La această proprietate, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie este loial practicilor durabile ecologice. Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Berlin?

1. Tegel (Berlin, Germania)

8 km

2. Schoenefeld (Berlin, Germania)

15 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !