Season Paradise din Thulusdhoo

TripAdvisor, nota 4.5

Aria, Thundee Magu, K.Thulusdhoo, Thulusdhoo Island

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Season Paradise.

Detalii cazare

Season Paradise este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Insulele Maldive. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi securitate 24-ore, curăţenie zilnică, magazin cadouri/suveniruri, check in/check out privat, servicii bilete. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi ness gratuit, ceai gratuit, aşternuturi, vestiar, oglindă. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi ambarcaţiuni, canoe, închiriere echipament sport nautic, windsurfing, snorkeling. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Season Paradise vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Season Paradise 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Thulusdhoo?

1. Male Intl (Male, Maldive)

24 km

Care sunt conditiile de intrare in Maldive?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%