Sea Crest Hotel din Zanzibar

TripAdvisor, nota 4.0

Kiwengwa Zanzibar

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sea Crest Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în North East Coast. Această unitate de cazare dispune de 25 dormitoare confortabile. Sea Crest Zanzibar a fost construit în anul 2017. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Sea Crest Zanzibar. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Unitatea de cazare dispune, de asemenea, de o cameră recomandată persoanelor cu dizabilităţi. Există o parcare. Sea Crest Zanzibar oferă un serviciu de transfer la aeroport. Restaurantul proprietăţii oferă o bucătărie delicioasă şi un serviciu de excepţie. Unele dintre aceste servicii ale Sea Crest Zanzibar pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Sea Crest Zanzibar 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Zanzibar?

1. Kisauni (Zanzibar, Tanzania)

30 km

2. Wawi (Pemba, Tanzania)

93 km

3. Dar Es Salaam Intl (Dar Es Salaam, Tanzania)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Tanzania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp