Schweizerhof din Lucerna

SCHWEIZERHOFQUAI, 4

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Schweizerhof.

Detalii cazare

Cuibărit la 50 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 2 kilometru(i) de hotel. La 100 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Un total de 101 unităţi de cazare sunt disponibile în incintă. Schweizerhof Lucerne s-a bucurat de renovare în anul 2014. Schweizerhof Lucerne include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Călătorii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Schweizerhof Lucerne nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Aceasta este o proprietate ecologică. Cei care stau în această clădire vor aprecia serviciul de transfer la aeroport. Schweizerhof Lucerne se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. Toți oaspeții care stau la această proprietate vor fi încântaţi de mesele servite aici. Vizitatorii pot alege să se răsfeţe la facilităţile de întreţinere disponibile în reşedinţă. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot bucura de felurile de mâncare gustoase servite la restaurantul din incintă. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Schweizerhof Luzern 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lucerna?

1. Zurich Airport (Zurich, Elvetia)

47 km

2. Belp (Berna, Elvetia)

63 km

3. Mulhouse (Basel - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

83 km

4. Basel (Mulhouse - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

83 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !