Scandic Spectrum din Copenhaga

Kalvebod Brygge, 10

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Scandic Spectrum.

Detalii cazare

Cele 632 unități de cazare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Această reşedinţă a fost construită în anul 2022. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Vizitatorii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Scandic Spectrum dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare în această proprietate care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Scandic Spectrum poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Scandic Spectrum 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Copenhaga?

1. Kastrup (Copenhaga, Danemarca)

6 km

2. Roskilde (Copenhaga, Danemarca)

29 km

3. Malmo (Malmo, Suedia)

51 km

4. Angelholm Airport (Angelholm/Helsingborg, Suedia)

70 km

5. Kristianstad (Kristianstad, Suedia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Danemarca?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp