Scandic Sluseholmen din Copenhaga

MOLESTIEN, 11

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Scandic Sluseholmen.

Detalii cazare

Poziționată la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 1 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 10. 0 kilometru(i). Hotelul este la 100 metri de port. Numărul total de camere de oaspeți este de 215. Scandic Sluseholmen a fost complet recondiţionat în anul 2016. În plus, în unitate de cazare este disponibil accesul Wi-Fi. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Scandic Sluseholmen este loial practicilor durabile ecologice. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Locurile de luat masa ale proprietăţii servesc o selecţie de mâncăruri şi băuturi pline de savoare. Scandic Sluseholmen se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Scandic Sluseholmen 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Copenhaga?

1. Kastrup (Copenhaga, Danemarca)

6 km

2. Roskilde (Copenhaga, Danemarca)

26 km

3. Malmo (Malmo, Suedia)

52 km

4. Angelholm Airport (Angelholm/Helsingborg, Suedia)

73 km

Care sunt conditiile de intrare in Danemarca?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !