Scandic Kaisaniemi din Helsinki

KAISANIEMENKATU, 7

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Scandic Kaisaniemi.

Detalii cazare

Cuibărit la doar câțiva pași de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 10. 0 kilometru(i) de proprietate. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la doar câțiva pași de hotel. Cea mai apropiată plajă se află la 2. 0 kilometru(i) de hotel. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 20. 0 kilometru(i). Proprietatea se află la 1000 metri de mers pe jos de port. Cele 123 unități de cazare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Acest hotel a fost complet recondiţionat în anul 2012. Vizitatorii pot profita de conexiunea Wi-Fi în spaţiile publice ale Scandic Kaisaniemi. Călătorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Scandic Kaisaniemi. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această unitate de cazare a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea .

Nume cazare de la furnizor: Scandic Kaisaniemi 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Helsinki 2024?

Obiective turistice Helsinki

Localitatea Rovaniemi

Chemarea Zapezii

Cina in Snowland - Iglu-Restaurant

Cross-Country Skiing

Gradina Zoologica polara

Plimbare la lumina lunii cu vizita la o coliba lapona

Safari la lumina lunii pe snowmobile

Safari pe snowmobil in padure

Satul lui Mos Craciun & Santa Park

Vizita la o ferma de husky

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Helsinki?

1. Helsinki Vantaa (Helsinki, Finlanda)

16 km

2. Lennart Meri (Tallinn, Estonia)

83 km

Care sunt conditiile de intrare in Finlanda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !