Savoy Beach din Salerno

VIA POSEIDONIA, 41

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Savoy Beach.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se află în Paestum. Cuibărită la 2. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul se află la 200 metri de cea mai apropiată plajă. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 15. 0 kilometru(i). Un total de 42 camere sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Această unitate de cazare a fost construită în anul 2000. Savoy Beach oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Din nefericire, nu există camere în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. În această incintă, sunt disponibile 2 unități de cazare recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Spaţiile comune sunt, de asemenea, accesibile cu scaune cu rotile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Clienţii pot ajunge cu uşurinţă la aeroport graţie serviciului de transfer care le este pus la dispoziţie. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot destinde şi revigora în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. Salonul de luat masa serveşte feluri de mâncare somptuoase într-o atmosferă plină de eleganţă. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Oferind diverse opţiuni de luat masa, Savoy Beach vine în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Oferta variată de divertisment pusă la dispoziţie la acest hotel garantează faptul că oaspeţii săi se vor bucura de o şedere deosebit de plăcută. Unele dintre aceste servicii ale Savoy Beach pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Savoy Beach 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Salerno?

1. Pontecagnano (Salerno, Italia)

22 km

2. Harbour (Sorrento, Italia)

56 km

3. Harbour (Capri - oras, Italia)

67 km

4. Capodichino Airport (Napoli, Italia)

76 km

5. Harbour (Ischia, Italia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Italia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !