Saratz din St. Moritz

Via Da la Staziun, 2

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Saratz.

Detalii cazare

Perfect pentru familii, acest hotel încântător este localizat în Pontresina. Cuibărită la 10 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 7. 0 kilometru(i) de proprietate. La 50 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 7. 0 kilometru(i). null Cu toate că acest hotel s-a construit în anul 1865, acesta a fost recondiţionat în anul 2007. Cei care stau la acest hotel pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Pentru confortul oaspeţilor, Saratz oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullSaratz furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Vizitatorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de hotel. Călătorii se pot amuza cu opţiunile de divertisment oferite de proprietate. Oaspeţii se pot destinde la sfârşitul zilei cu oferta variată de servicii de întreţinere a acestei proprietăţi. Facilităţile de conferinţă sunt incluse la acest hotel. null Persoanelor mai active le sunt puse la dispoziţie numeroase sporturi şi activităţi. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Saratz 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de St. Moritz?

1. Engadin (St. Moritz, Elvetia)

4 km

2. Bergamo Orio Al Serio (Milano, Italia)

92 km

3. Agno (Lugano, Elvetia)

93 km

4. Airport (Hohenems, Austria)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !