Santa Lucia din Loja

Antonio Borrero and Sucre, 8-44

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Santa Lucia.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este localizat în Loja. Cuibărită la 200 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi aeroportul la 2. 0 kilometru(i). Santa Lucia dispune de un total de 20 dormitoare. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Toți oaspeții care stau la această proprietate se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care cei care stau în această clădire să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Oaspeţii care stau la această proprietate pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Santa Lucia 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Loja?

1. Cuenca (Cuenca, Ecuador)

1 km

Care sunt conditiile de intrare in Ecuador?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!