Santa Isabel Boutique din Havana

CALLE BARATILLO ENTRE OBISPO Y NARCISO LOPEZ, 9

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Santa Isabel Boutique.

Detalii cazare

Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 150 metru(i) de unitatea de cazare. Clienții vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Cea mai apropiată plajă se află la 15 metri de proprietate. Proprietatea dispune de un total de 27 camere. Santa Isabel Boutique a fost complet renovat în anul 1997. Oaspeţii se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale hotelului. Santa Isabel Boutique oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. Santa Isabel Boutique dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Există o parcare la Santa Isabel Boutique. Acestei unităţi de cazare i-a fost acordată certificarea . Cei care stau în această clădire se vor delecta cu mâncărurile servite în diferitele opţiuni gastronomice de aici. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Santa Isabel Boutique 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt conditiile de intrare in Cuba?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !