Sandals Royal Caribbean Resort&Offshore Island Ai din Montego Bay

Mahoe Bay Montego Bay St. James

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sandals Royal Caribbean Resort&Offshore Island Ai.

Detalii cazare

Gândit exclusiv pentru adulți, acest hotel confortabil se află în Montego Bay. Această reşedinţă dispune de 186 camere de oaspeți confortabile. Această unitate de cazare a fost renovată complet în anul 2006. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Recepţia este deschisă 24/7. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. Există o parcare la Sandals Royal Caribbean Resort &Offshore Island AI. Această unitate de cazare are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot folosi de serviciul de transfer la aeroport. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la Sandals Royal Caribbean Resort &Offshore Island AI, care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. null Oaspeţii se vor simţi minunat întrucât vor putea folosi facilităţile sportive şi vor putea profita de activităţile de petrecere a timpului liber oferite în această unitate de cazare. Oferind diverse opţiuni de luat masa, Sandals Royal Caribbean Resort &Offshore Island AI vine în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Cei care stau în această clădire vor aprecia cu siguranţă gama largă de opţiuni de divertisment şi serviciile sau facilităţile de petrecere a timpului liber care le sunt puse la dispoziţie. Unele dintre aceste servicii ale Sandals Royal Caribbean Resort &Offshore Island AI pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Sandals Royal Caribbean Resort&Offshore Island Ai 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Montego Bay?

1. Sangster Intl (Montego Bay, Jamaica)

4 km

2. Negril (Negril, Jamaica)

51 km

3. Boscobel (Ocho Rios, Jamaica)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Jamaica?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !