Sand Dunes Resort din Sunshine Coast

130 Mudjimba Esplanade

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sand Dunes Resort.

Detalii cazare

Sand Dunes Resort este convenabil situat în zona populară Plaja Marcoola. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. Parcare auto, transfer hotel/aeroport, babysitting, cameră de familie, tururi sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, piscină privată, cadă cu hidromasaj, camere nefumători, aer condiţionat pentru a asigura o noapte liniștită. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi centru de fitness, piscină exterioară, spa, masaj, grădină. Descoperiți tot ceea ce orașul Sunshine Coast are de oferit alegând Sand Dunes Resort ca punctul dumneavoastră de pornire.

Nume cazare de la furnizor: Sand Dunes Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sunshine Coast?

1. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

0 km

2. Noosa (Noosa, Australia)

20 km

3. Caloundra (Caloundra, Australia)

21 km

4. Tewantin (Tewantin, Australia)

27 km

5. Gympie (Gympie, Australia)

51 km

6. Brisbane (Brisbane, Australia)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!