San Antonio din Madrid

LEON, 13 2

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul San Antonio.

Detalii cazare

Poziționat la 10 metri de centrul orașului, hostelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hostelul se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. La 700 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 14000 kilometru(i). Cu un total de 15 dormitoare, acesta este un loc plăcut pentru un sejur. Această reşedinţă a fost recondiţionată integral în anul 2007. San Antonio oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: San Antonio 1*

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Madrid?

1. Barajas (Madrid, Spania)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp