Sacher Baden din Viena

Helenenstrasse, 55

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Sacher Baden.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Baden. Cuibărit la 2. 4 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 10. 6 kilometru(i) de hotel. La 500 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 44. 5 kilometru(i). Această reşedinţă dispune de 37 camere de oaspeți. Sacher Baden a fost construit în anul 1881 şi a fost complet renovat în anul 2011. Vizitatorii se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale hotelului. Recepţia nu este deschisă non-stop. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Acest hotel oferă o gamă largă de experienţe culinare pentru a se asigura de faptul că clienţii se bucură de toate aspectele vizitei lor. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Sacher Baden 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Viena?

1. Vienna Intl (Viena, Austria)

28 km

2. M R Stefanik (Bratislava, Slovacia)

75 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !