S Inn Chinatown din Singapore

52 Temple Street

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul S Inn Chinatown.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Singapore, Beds and Dreams Inn @ Chinatown vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, servicii poştale, check in/check out privat sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă aşternuturi, vestiar, oglindă, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit). Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Singapore este un motiv întemeiat de ce să alegeți Beds and Dreams Inn @ Chinatown pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: Rucksack Inn @ Temple Street 1*

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Singapore?

1. Seletar (Singapore, Singapore)

15 km

2. Changi (Singapore, Singapore)

17 km

3. Sultan Ismail (Johor Bahru, Malaezia)

43 km

4. Kidjang (Tanjung Pinang, Indonezia)

85 km

Care sunt conditiile de intrare in Singapore?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !