Ruta Jacobea din A Coruna

LAVACOLLA, 41

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ruta Jacobea.

Detalii cazare

Situată la 10000 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 1000 metru(i) de proprietate. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la 8000 kilometru(i) de hotel. Un total de 20 dormitoare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Reşedinţa oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Recepţia este deschisă 24/7. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Clienţii se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Locurile de luat masa ale proprietăţii servesc o selecţie de mâncăruri şi băuturi pline de savoare. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ruta Jacobea 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea A Coruna 2024?

Obiective turistice A Coruna

Localitatea Oia

Satul Oia din Santorini

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de A Coruna?

1. Santiago De Compostela (Santiago de Compostela, Spania)

1 km

2. La Coruna (A Coruna, Spania)

44 km

3. Vigo (Vigo, Spania)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !