Ruitai Hongqiao Hotel din Shanghai

555 Shui Cheng Road, Shanghai

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ruitai Hongqiao Hotel.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Hongqiao INTEX Changning, Rui Tai Hotel Hongqiao vă promite o vizită minunată și relaxantă. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. La hotel puteți găsi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, expres check-in/check-out, depozitare bagaje. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi centru de fitness, saună, baie cu aburi. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Shanghai este un motiv întemeiat de ce să alegeți Rui Tai Hotel Hongqiao pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: Ruitai Hongqiao 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shanghai?

1. Hongqiao Intl (Shanghai, China)

4 km

2. Pudong Intl (Shanghai, China)

39 km

3. Suzhou (Suzhou, China)

93 km

4. Wuxi Airport (Wuxi, China)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică