Royale Chulan Bukit Bintang din Kuala Lumpur

JALAN BUKIT BINTANG, 17-21

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Royale Chulan Bukit Bintang.

Detalii cazare

Cu locația în Bukit Bintang, The Royale Bintang Hotel este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Kuala Lumpur. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, facilităţi pentru turişti cu handicap, Wi-Fi în zone publice, parcare auto sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, serviciu trezire dimineața. Atmosfera pacifică a hotelului se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care sunt cadă fierbinte, centru de fitness, piscină exterioară, spa, masaj. Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Kuala Lumpur, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: The Royale Bintang Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Royale Chulan Bukit Bintang 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kuala Lumpur?

1. Sultan Abdul Aziz Shah (Kuala Lumpur, Malaezia)

15 km

2. Genting (Genting, Malaezia)

28 km

3. Klia (Kuala Lumpur, Malaezia)

42 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !