Royal Tulip Warsaw Apartments din Varsovia

Grzybowska, 49

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Royal Tulip Warsaw Apartments.

Detalii cazare

Poziționată la 1000 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 50 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 7. 0 kilometru(i). Royal Tulip Warsaw Apartments dispune de un total de 312 camere de oaspeţi. Royal Tulip Warsaw Apartments oferă conexiune Wi-Fi la internet în spaţiile comune. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Royal Tulip Warsaw Apartments dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Există o parcare la Royal Tulip Warsaw Apartments. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de Royal Tulip Warsaw Apartments. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Royal Tulip Warsaw Apartments 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Varsovia?

1. F.Chopin (Varsovia, Polonia)

7 km

Care sunt conditiile de intrare in Polonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp