Royal Park Hotel din Hong Kong

PAK HOK TING STREET, SHATIN, 8

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Royal Park Hotel.

Detalii cazare

Royal Park Hotel este perfect situat atât pentru oaspeții sosiți în scop de afaceri cât și pentru cei veniți la relaxare în Hong Kong. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. La locul de cazare profitați de 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, servicii bilete, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, telefon în baie, oglindă, cântar, papuci. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi joc de darts, centru de fitness, piscină exterioară, piscină interioară, masaj. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Hong Kong sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Royal Park Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Royal Park Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hong Kong?

1. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

26 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

48 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

67 km

4. Huizhou (Huizhou, China)

85 km

5. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !