Royal Hotel Oran-Mgallery din Oran

1 Boulevard de la Soummam BP 284, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Royal Hotel Oran-Mgallery.

Detalii cazare

Hotelul dispune de un total de 112 dormitoare. Acest hotel a fost ridicat în anul 2006. Royal Hotel Oran Mgallery by Sofitel include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Oaspeţii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care călătorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullRoyal Hotel Oran Mgallery by Sofitel furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această proprietate a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Oaspeţii care stau la Royal Hotel Oran Mgallery by Sofitel pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile la acest hotel, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. În această proprietate există numeroase servicii de întreţinere şi relaxare de care oaspeţii pot profita. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Royal Hotel Oran Mgallery By Sofitel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Oran?

1. Ghriss (Mascara, Algeria)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Algeria?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%