Royal Amsterdam Hotel din Amsterdam

REMBRANDTPLEIN, 44

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Royal Amsterdam Hotel.

Detalii cazare

Situat la 1. 1 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 600 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Un total de 23 camere de oaspeţi sunt disponibile la Royal Amsterdam Hotel pentru confortul oaspeţilor. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Acest hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. La această proprietate, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Royal Amsterdam Hotel promovează o politică durabilă. Cei care stau în această clădire vor aprecia opţiunile de luat masa disponibile aici. Cei care stau în această clădire se pot delecta cu o gamă largă de feluri de mâncare pline de savoare servite aici. Reşedinţa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Royal Amsterdam Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Amsterdam?

1. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

11 km

2. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

55 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !